28 Ocak 2016 Perşembe

HABER: "Galeri Fine Art" Muhteşem bir kadro ve sınır tanımayan eserlerle karma bir sergi daha...

GALERİ FINE ART MUHTEŞEM BİR KADRO VE SINIR TANIMAYAN ESERLER İLE KARMA SERGİYE HAZIRLANIYOR
Zaman olasılıklar hesabı ile hesaplanabilen, yaşam denilen basit bir bilmece sunuyor… Gözlerini kapat... Kulaklarını tıka... Düşünme... Sadece yürü.. En basitinden ya uçurumdan düşerken bulacaksın kendini ya da insanların hayatı anlamak için okudukları bir kitabın sayfalarında en çok da bir tuvalin renklerinde... Ama ikisinde de muhtemelen kendini bulacaksın... Kirlenmiş olacak tüm sözcüklerin, aydınlanacak fırçanın ucundaki renkler ile ve görülmüş olacak düşlerin... Gözlerini kapat, ve sadece sanatın sınırsızlığı eşliğinde yürü...
Galeri Fine Art muhteşem bir kadro ve sınır tanımayan eserler ile 05- 20 Şubat 2016 tarihleri arasında karma bir sergi daha gerçekleştirecek. Sergi kapılarını 05 Şubat 2016 tarihinde saat 18:00 da açacak. Sergi SINIRSIZ ismini taşıyor. 
Serginin konsepti Yapımcı-Yönetmen Mecit Dölek, Küratör & Ressam Funda Tümer tarafından hazırlandı.
Sergide Yurdun birçok şehrinden Türk Sanatı'na damga vurmuş 14 önemli katılımcı sanatçı yer almakta.
Serginin çıkış noktasının, sanatın, sanatçının ve eserin sınır tanımayan gücü olduğunu belirtiyor küratörler. Konsepti ve kadroyu belirlerken de eserlerin bu gücü ne kadar başarılı yansıttığına dikkat ettiklerini ve bu doğrultuda çok başarılı bir kadro ile çalışacaklarını belirtiyorlar.
Sanat adına kaçırılmaması gereken sergi eş zamanlı olarak international boyutta yayın yapan Ulusal Haber Ajansı'nda online sergi olarak da izlenebilecek.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder