24 Mart 2018 Cumartesi

Haber: "YENİ BİR KÜLTÜR SANAT PROGRAMI 'SANATIN SESİ' YAKINDA YAYINDA" Reklampedia

YENİ BİR KÜLTÜR SANAT PROGRAMI
"SANATIN SESİ" YAKINDA YAYINDA
Yayın hayatının Tv. dışına çıkması ve özellikle son yıllarda İnternet program yayıncılığının hızla yükselmeye başladığı dönemde, Reklampedia Ankara'nın en köklü şirketlerinden biri olan Tunçbilek Reklam kuruluşu olup, İnternet program yayıncılığında yaptıkları programları ile en çok izlenenler listesinde zirvedekiler arasındaki yerini almış bir yapım-yayın kuruluşudur.

Her geçen gün programları arasına bir yenisini ekleyen Reklampedia, yeni bir Kültür Sanat Programı ile geliyor. Sanat ve sanatçıların sesi olmaya hazırlanan programın, editörlük ve sunumunu, başarılı sanat projelerine imza atan Fine Art Sanat Birliği Başkanı Ressam ve Küratör Funda Tümer  yapmakta.

Her branşta sanat ve sanatçıya yer verecek olan program, özellikle sanatçıların, sanat hayatlarına ve çalışmalarına yer vererek, geniş kitlelere ulaştırmaya  hazırlanıyor.

Programın yapımcısı ve Reklampedia'nın kurucularından Barış Tunçbilek ,son dönemde hızla yayılan internet yayıncılığının, yayın sürekliliği ve kalıcılığını ifade ederek, Tv. deki bir programın bile net ortamına girdikten sonra tekrarlarının daha çok izlenilirliğini belirterek, İnternet yayıncılığının önemine dikkat çekti.

Tunçbilek, ayrıca sanat ortamına bu denli hakim ve başarılı sanat projeleri üzerine çalışan, kendisinin de aynı zamanda sanatçı olmasından ötürü sanatçıların ihtiyaçlarına ve isteklerine bilinçli bir hakimiyeti olan Funda Tümer ile birlikte çalışacaklarından ötürü programın, amacına yönelik olacağına ve başarısına güvendiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder