20 Kasım 2019 Çarşamba

YORUMSAL YANSIMALAR ÇİĞDEM EMİR & GÜRKAN GÜRSOY FOTOĞRAF & RESİM SERGİSİ SANATSEVERLER İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR


YORUMSAL YANSIMALAR

ÇİĞDEM EMİR & GÜRKAN GÜRSOY 

FOTOĞRAF & RESİM SERGİSİ

SANATSEVERLER İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR


Küratörlüğünü Fine Art Sanat Birliği Başkanı Funda Tümer'in gerçekleştirdiği serginin ev sahipliğini, Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi üstlenmekte.

Fotoğraf Sanatçısı Çiğdem Emir ve Ressam Gürkan Gürsoy'un bir araya geldikleri sergide, sanatçılar eserlerinde doğa ve doğal yaşamın giderek yok olarak, insanoğlunun demir ve taş yığınlarına dönüşen metropol hayatı içerisindeki özünü koruma çabası ve yaşam mücadelesini yansıtarak dikkat çekmeye çalışmaktadırlar.

Projenin küratörü Funda Tümer, sergi ile ilgili soruları yanıtlarken, Genç Kuşak Sanatçılar kadromuzda yer alan ve kendi dallarında çok güçlü ve farklı olan Çiğdem Emir ve Gürkan Gürsoy'a gerek sanatçı duruşları gerekse eserlerinin gücü ile çok güvendiklerini, sergideki eserlerin izleyiciyi etkisi altına alarak hayran bırakacağından hiç şüpheleri olmadığını ve kesinlikle görülmesi gereken bir sergi olduğunu ifade etti.


Aynı anda aynı salonda birbiri ile uyumlu iki güçlü kişisel sergi olarak hazırlanan proje 04 Aralık 2019 tarihinde kapılarını açarak izleyici ile buluşacak ve 15 Aralık 2019 tarihine kadar Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde (Ankara) görülebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder