15 Ağustos 2018 Çarşamba

TEKSEM (Türkiye Engelsizler Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi) Kurucusu Girişimci İş Kadını GAMZE ELİBOL'dan Anlamlı Kampanya

TEKSEM KURUCUSU GAMZE ELİBOL'DAN ANLAMLI KAMPANYA 
Girişimci İş Kadını GAMZE ELİBOL sosyal medya da düzenlediği kampanya ile tekerlekli sandalye bağışı yaptı.
1.5 yaşında yanlış iğne uygulanması sonucunda engelli kalan Gamze Elibol, engelleri aşmaya devam ediyor.
17 yıl önce TEKSEM'i (Türkiye Engelsizler Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi) kuran Elibol sanatın engel tanımayan gücü ile bu güne kadar 8 müzikal tiyatro oyununa yazar ve oyuncu olarak imza attı. 121 engelli öğrencinin eğitim bursu ve sağlık giderlerini karşılamak için çeşitli sanatsal faaliyetler düzenlemektedir.
Engelli çocuklara sahip annelere destek olmak için sosyal medyada ENGELSİZ AMAZONLAR platformunu oluşturup, engelli çocuklara sahip annelerin yaptıkları ürünleri platform üzerinden satarak, hem çocukların tedavi ve eğitim giderlerine destek sağlamakta, hem de annenin diğer ihtiyaçları için gelir sağlamaktadır.
ELİBOL Kurban Bayramı'na özel yeni bir kampanya başlattı. Birçok kişi tarafından da desteklenen kampanya ile ürettiği bayram şekerliklerini satarak, gelirleri ile Erzurum, Tekirdağ, Ordu, Antalya ve İstanbul'daki engelli gençlere tekerlekli sandalye hediye ederek destek oldu.
ELİBOL ; 'Amacım; engelli girişimci kadınların çalışarak, üreterek iş dünyasında var olduğunu kanıtlamaktır' dedi.
Başta Ordu da yaşayan Yaren olmak üzere tekerlekli sandalyesini alan tüm çocuklarımız için mutluluğunu belirten Elibol, çocuklarımızı sevindirmeye devam edeceklerini belirtti.
Sizde sevdiklerinize Engelsiz Amazonlar 'dan hediye alabilir geliri ile çocukların eğitim dünyasına destek olabilirsiniz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder