25 Mart 2019 Pazartesi

Küratörlüğünü Funda Tümer'in üstlendiği "FINE ART SANAT BİRLİĞİ MEGA PROJE SERGİSİ [[ POLİKROMİ ]] görkemli bir gece ile kapılarını açtı ve sanatseverler ile buluştu.

FINE ART SANAT BİRLİĞİ 
MEGA PROJE SERGİSİ "POLİKROMİ" 
GÖRKEMLİ BİR GECE İLE KAPILARINI AÇTI

Küratörlüğünü Funda Tümer'in üstlendiği sergi görkemli bir gece ile kapılarını açtı ve sanatseverler ile buluştu.

Sergide farklı tarz ve tekniklerde çalışan 22 değerli sanatçı yer almakta ve 70 eser sergilenmekte. Geceye İş Dünyası'ndan  ESC Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tümer Topal, Akalın Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Esen,  İş Adamı ve Fotoğraf Sanatçısı Cihat Ceylan, Yatırımcı iş adamı Murat Polat, Özelleştirme Dairesi Müdürü Nadide Aydın, D.M.O. Müdürlerinden Nurdan Gönen, Çubuk Yem Fabrikası Sahibi ve kızı Nesrin Alkan, İş adamı Bayram Kaleci, İş adamı Rauf Öztürk, Roketsan'dan Güliz Yıldız Uğural, Emekli Generallerimizden İbrahim Aydın, emekli Albaylarımızdan Turan Yazıcı, Yılmaz Baybars, Yurdagül Sözen  ve Ergin Sözen, emekli Yarbaylarımızdan Yıldırım Baybars, TRT ailesinden Neslihan Yapar, Efgan Beyaz, Özge Akkoyunlu, Rengin Işıksalan, Mualla Sardaş, Ertuğrul Dirlik ve Servet Işık, Radyovizyon Haber'den Ali Uğural, Ulusal Haber Ajansı'ndan Mustafa Nevruz Sınacı,  Kültür Bakanlığı'ndan Ülkü Okan Aksoy, MEB. den Benay Konuralp,  Sanat Dünyası'ndan Sanat Eleştirmeni Ali Çağlayan, Ressam Nedim Bilgiç ve Ressam Ferman Aydın başta olmak üzere birçok önemli konuk katıldı.

Görsel Sanatlar dalında farklı tarz ve teknikteki eserler, izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı. Katılımcı sanatçılara belgeleri Başkan Funda Tümer ve serginin Onur Sanatçısı Hamit Hayran tarafından takdim edildi.

Sergi 01 Nisan 2019 tarihine kadar Ankara Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio Sanat Galerisi ev sahipliğinde izlenebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder