2 Mart 2020 Pazartesi

14. ANKARA KİTAP FUARI AÇILDI

14. ANKARA KİTAP FUARI AÇILDI


Milli Eğitim Bakanlığı, Fransa Büyükelçiliği ve Eylül Fuarcılık iş birliğiyle ATO Congresium’da düzenlenen 14. , 28 Şubat 2020 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açtı.




Söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin olduğu binden fazla etkinliğe ev sahipliği yapacak 14. Ankara Kitap Fuarı açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, Fransa Büyükelçiliği ve Eylül Fuarcılık iş birliğiyle ATO Congresium'da düzenlenen 14. Ankara Kitap Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Konuk ülkenin Fransa, Onur Konuğu yazarları Jean Christophe Grange ve Gülten Dayıoğlu oldu.

Sahafların da bulunduğu fuarda Yapı Kredi ve Fa Yayınları'nın da aralarında bulunduğu 300 üzeri yayınevi ve sivil toplum kuruluşu yer almakta. 

Fuar boyunca Fransız edebiyatı ve kültürü hakkında çeşitli konferans ve paneller düzenlenecek. Fransız yazarlar Jean Christophe Grange, Jean Paul Mongin, Brigitte Labbe'in yanı sıra İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Murathan Mungan, Hayati İnanç, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gupse Özay, Ali Eryılmaz ve daha birçok yazar imza ve söyleşi programları düzenleyecek. Fuar her 8 Mart 2020 tarihine kadar her gün 10.00 - 20.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder