11 Mart 2023 Cumartesi

9 FİLM VİZYONA GİRİYOR

 SİNEMA SALONLARINDA 9 FİLM VİZYONA GİRİYOR


Bu hafta sinema salonlarında dördü yerli ikisi animasyon olmak üzere 9 muhteşem film sinemaseverler ile buluşacak.

''Tek Yürek İmalat-ı Harbiye'' Yönetmenliğini Serdar Çetinkaya'nın üstlendiği filmin konusu kurdukları takımla 1910 yılında Fransızların kontrolündeki ligde futbol oynayan İmalat-ı Harbiyeli işçilerin hikayesini anlatıyor.

''65'' Yönetmenliğini Bryan Woods ve Scott Beck'in paylaştığı film, 65 milyon yıl önceki dünyada, kızı ile hayatta kalabilmek için destansı bir maceraya atılan Mills'in hikayesini anlatıyor. 

''Sessiz Kız'' Yönetmenliğini Colm Bairead'ın üstlendiği film, ailesinden uzak kalan sessiz bir kızın yaşadıklarını anlatıyor. Film Berlin Film Festivali'nden iki ödüle sahip.

''Ulan Salih'' Yönetmenliğini Bülent Terzioğlu'nun üstlendiği film, hayatında birçok şeyi gerçekleştirememiş Salih'in sevgilisinden ayrılıp kız kardeşinin uygun gördüğü kızla evlilik yoluna girmesi sonrası gelişen olayları anlatıyor. 

''Ne Olacak Halim'' Yönetmenliğini Semra Dündar'ın üstlendiği film paranın, zenginliğin ve şöhretin hiçbir önemi ve garantisinin olmadığını, önemli olanın aile, sevgi, huzur ve mutluluk olduğunu başarılı bir dille vurguluyor.

''Uçuş 811'' Yönetmenliğini Hakan Kerim Karademir'in üstlendiği film, bindikleri uçakta şüpheli bir ölümün meydana gelmesiyle hayatları değişen iki kişinin hikayesini konu ediyor.

''Çığlık 6'' İlk filminden itibaren büyük ilgi gören ''Çığlık'' serisinin yeni filminin yönetmen koltuğunda Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett oturuyor. Senaryosunda ise James Vanderbilt ve Kevin Wiilliamson imza yer almakta.

Güney Kore imzalı ''Pinkfong Sing-Along Movie 2'' ve Avusturalya imzalı ''Hayaller Ülkesi:Gizemli Macera''  haftanın vizyona giren animasyon filmleri arasında yer almakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder