2 Nisan 2023 Pazar

14. SAVAŞ DİNÇEL TİYATRO ÖDÜLLERİ SAHİPLERİ İLE BULUŞTU

14. SAVAŞ DİNÇEL TİYATRO ÖDÜLLERİ SAHİPLERİ İLE BULUŞTU

Savaş Dinçel Tiyatro Ödülleri'nin 14.'sü Baba Sahne'de düzenlenen törenle sahipleri ile buluştu. Geceye Şevket Çoruh, Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven, Rıza Sönmez, Günay Karacaoğlu gibi isimlerinde bulunduğu birçok isim ve Dinçel'in yakın dostlarıyla öğrencileri katıldı.


Müjdat Gezen Sanat Merkezi öğrencileri tarafından seçilen ödüllerde ''Bernarda'' oyunundaki performansıyla ''En İyi Kadın Oyuncu'' ödülünü Özge Arsalan, ''Çemberin Anası'' oyunundaki performansıyla ''En İyi Erkek Oyuncu'' ödülünü Tolga İskit alırken aynı oyunun yazarı olan Burçak Çöllü ''En İyi Oyun Yazarı'' ödülünün sahibi oldu. Gülhan Kadim ise ''Tek Kullanımlık Hikaye'' oyunu ile  ''En İyi Yönetmen'' ödülüne layık bulundu.


Savaş Dinçel için özel olarak hazırlanan video gösteriminin ardından ödül törenine geçildi. Aynı zamanda 2007 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Savaş Dinçel'in 81. doğum günü ve Baba Sahne'nin kuruluşunun 6. yıl dönümünün de kutlandığı gecenin sunuculuğunu usta oyuncunun öğrencilerinden olan İlker Ayrık gerçekleştirdi.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder